.

Xhwyf Žena je Udobno Hoda Sandale sa Lučna Podršku, Žena je Sportski Hoda Sandale, Pogodan za Plažu/pored bazena/Krstarenje/Putovanja/Venčanje Vodootporne Sandale (Boja : 14, Veličine : 10)

Xhwyf Žena je Udobno Hoda Sandale sa Lučna Podršku, Žena je Sportski Hoda Sandale, Pogodan za Plažu/pored bazena/Krstarenje/Putovanja/Venčanje

KM 39.52

Dostupnost
Proizvod je dostupan

1. Ručno kvalitet : gornjem je napravljena od strane-tkanje najlona konac, i jedini je napravljen od visokog kvaliteta sintetički materijala. 2. Savršen opušteno cipele : da li si putovala brodom, plaži odmor ili izlet.Ovo lagan i privlačna sandale su samo cipele ti treba. 3. Udobno jedini : midsole + gumene outsole-super meki i udobno EVA cushioning midsole-cini se kao da hodam na vazdušni jastuk.Jedini koriste najbolji kvalitet gume, što je jako je pogodan za planinarenje i na daljinu hoda. 4. Vodootporan : možeš nositi naše opušteno sandale na plaži za vrijeme kajak ili bilo aktivnosti koje vode bez da brineš o štetne ih. 5. Savršeno prilagodavanjem : Naše sandale su pokloni za mlade devojke, tinejdžerke ili žensko dame svih uzrasta.Veličine (Sandale veličine 6, 7, 8, 9, 10 i 11). 1. Ručno kvalitet : gornjem je napravljena od strane-tkanje najlona konac, i jedini je napravljen od visokog kvaliteta sintetički materijala.2. Savršen opušteno cipele : da li si putovala brodom, plaži odmor ili izlet.Ovo lagan i privlačna sandale su samo cipele ti need3. Udobno jedini : midsole + gumene outsole-super meki i udobno EVA cushioning midsole-cini se kao da hodam na vazdušni jastuk.Jedini koriste najbolji kvalitet gume, što je jako je pogodan za planinarenje i na daljinu hoda.4. Vodootporan : možeš nositi naše opušteno sandale na plaži za vrijeme kajak ili bilo u vezi s vodom aktivnosti bez brige za štetu, veličina (sandale veličine 6, 7, 8, 9, 10 i 11).

U svojstva